Vállalati belső újság

Kétség nem fér hozzá, hogy a régió nagyvállalatai számára (is) egyre nagyobb kihívást jelent a megfelelő mennyiségű és szaktudású munkaerőt a céghez vonzani és hosszú távon alkalmazni. A fizetések véget nem érő emelése azonban nem megoldás. Gondolt már arra, hogy vállalati belső újsággal növelje munkatársai lojalitását? És ez csak az egyik előnye egy rendszeresen megjelenő belső lapnak.

A belső vállalati magazinokon keresztül

  • jelentősen leegyszerűsödik a belső kommunikáció,
  • a munkatársak jobban megismerik egymást, ezáltal nő a csapatkohézió,
  • lehetőséget teremt a vezetőség számára, hogy közvetlenül kommunikáljon a munkatársak felé,
  • a lap hasábjain feleleveníthetők a közös sikerek, mérföldkövek és jeles események.
Tapasztalataink szerint a belső újságokba fektetett energia és pénz mindig többszörösen megtérül, a lapok megjelenési időpontja pedig egyfajta különleges nappá válik a vállalkozás életében, melyet a munkatársak együtt várnak, majd örömmel forgatják azt a magazint, ami nekik és róluk szól.

Attól tart, hogy egy ilyen belső magazin összeállítása túl sok időt igényelne a munkatársaktól?

Emiatt nem kell aggódnia! Ön kijelöl egy kapcsolattartót a számunkra, aki nyers formában szolgáltatja számunka az információkat, mi pedig ezekből egy olvasmányos, érdekes, szórakoztató és arculathű kiadványt készítünk, amit e-mailben ki is küldünk munkatársainak vagy nyomtatott formában adjuk át a HR-eseknek, akik kihelyezhetik azt a közösségi helyiségekbe.

Ugye milyen egyszerű? Fontolja meg!
Kapcsolatfelvétel  

Vállalati belső újság Marketing Empire Győr