Teljes körű marketing – kiszervezve

Szeretné, ha vállalkozása kommunikációja tervezett, szervezett és költséghatékony lenne? Több vevőt szeretne és cégének jó hírnevet? Szerintünk pontosan ez egy jó marketinges csapat feladata!

Mi kell a hatékony marketinghez?

  • Tervezett marketingstratégia
  • Kreatív ötletek
  • Vállalkozásra szabott, egyedi marketingmix
  • Minőségi és gyors kivitelezés
Mindezt megoldhatja önerőből, alkalmazottakkal vagy kiszervezheti egy szakértő marketingcsapatnak.

Miért érdemes kiszervezni vállalkozása marketingjét?

Mert számtalan tévút költségétől és az értékes idő pazarlásától kímélheti meg saját magát, ha azonnal egy tapasztalt csapat jól bevált marketing megoldásaira hagyatkozik, akik szerződésben vállalnak garanciát munkájukra.

Mert nem egy ember foglalkozik a marketingjével, hanem egy egész csapat, így minden részfeladatot hozzáértő szakember kezel, amely szintén idő- és költséghatékony. Mindezt pedig megkaphatja egyetlen saját alkalmazott bérköltségén.

Mert ezen felül Ön teljes mértékben mentesül a bérszámfejtés, bejelentés és az egyéb hasonló adminisztrációs kötelezettségektől.

Mert egy alvállalkozó cég nem megy táppénzre, nem jár neki fizetett szabadság és nem mond fel egy jobb ajánlat hallatán. Nálunk a személyes kapcsolattartó helyettesítése tökéletesen megoldott.

Mert egy kizárólag vállalati marketinggel foglalkozó ügynökségnek számtalan jól működő, bejáratott kapcsolata van megbízható alvállalkozókkal legyen szó grafikusról, fotósról, nyomdáról, reklámajándék beszállítóról vagy médiáról. A nekik kiszervezett munkákat pedig elejétől a végégig irányítjuk és felügyeljük, a minőségért pedig garanciát vállalunk.

Mert a marketing az egyik leggyorsabban fejlődő területe egy vállalkozásnak, így nem elég az iskolapadban megszerzett tudásra alapozni éveken át. Egy marketinges csak akkor lehet kellően szakavatott és hatékony, ha folyamatosan képzéseken, tanfolyamokon vesz részt, ezzel pedig a gyakorlatban is követi a kommunikációs trendeket. Ennek az időbeli és anyagi vonzatával kiszervezés esetén Önnek nem kell foglalkoznia.

Milyen esetekben szervezheti ki marketingjét?

Egy-egy projekt vagy részfeladat kivitelezése
Gondolunk itt pl.: eseti online kampányra, egy sajtótájékoztató teljes körű lebonyolítására vagy vállalati belső magazin készítésére.

Hosszútávú, folyamatos együttműködés
Ebben az esetben teljes és folyamatos háttértámogatást nyújtunk, kommunikációs feladatainkat a vállalkozás stratégiai céljaival összehangoljuk: gondolkodunk, tervezünk, szervezünk, megvalósítunk, tesztelünk, utánkövetünk. Nemcsak a vállalati folyamatok kommunikációját tekintjük feladatunknak, hanem kreatív megoldásokkal építjük brandjét és támogatjuk az értékesítését.

Milyen számunkra az ideális Megbízó?

  • Tudja, hogy szüksége van az egy irányba mutató, szervezett kommunikációra.
  • Belátja, hogy ez anyagi ráfordítást igényel, de erre egy megtérülő befektetésként tud tekinteni.
  • Nyitott a javaslatainkra, ugyanakkor önálló elképzelései is vannak.
  • Ki tud jelölni számunkra egy kapcsolattartót, akivel e-mailben, telefonon vagy skypon kapcsolatot tudunk tartani.
  • Havonta két alkalommal időt tud szánni egy személyes találkozóra.


Amennyiben a fentiek alapján úgy gondolja, hogy Ön is kiszervezné cége marketing kommunikációs feladatait, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

marketing_kiszervezes_szolgaltatasok_marketing_empire_gyor