SEO (keresőoptimalizálás)

SEO, azaz keresőoptimalizálás az előkelő Google helyezésért


„Egymilliárd óra telt el azóta, hogy megjelent a Homo sapiens.

Egymilliárd perc telt el a kereszténység megjelenése óta.

Egymilliárd másodperc telt el azóta, hogy piacra került az IBM személyi számítógépe.

Egymilliárd Google keresés telt el… ma reggel óta.”

 
A fenti idézet a Google vezető közgazdászától, Hal Variantól származik, és hűen mutatja a Google keresések jelentőségét.

Szeretné, ha weboldala előkelő helyen szerepelne azokra a keresésekre, amelyek relevánsak az Ön üzlete szempontjából? Mindezért nem szükséges minden esetben hirdetési költséget fizetnie, ha SEO beállításai helyesek!

Mi is az a SEO?

A SEO az angol Search Engine Optimization rövidítése. Célja, hogy minél jobb helyezést érjen el weboldala a Google keresési listán, ezáltal több látogatót terelve weboldalára.

Mégis hogyan éri el ezt a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás során úgy tervezzük és formázzuk weboldala tartalmát, hogy azt a Google keresőrobotok egyszerűen bejárhassák és azt a felhasználók számára hasznosnak ítélje meg. Ennek az összetett folyamatnak része a honlap responsive megjelenése, az időszerűen frissülő tartalmak, a ki- és befelé mutató linkek, a biztonságos SSL kapcsolat, az oldal betöltési sebessége, a közösségi kapcsolatok és még sorolhatnánk, de minek?  Egyszerűbb megcsinálni, mint megtanítani.

Tény, hogy egy régi, sok szempontból rossz weboldalt mi sem tudunk varázsütésre a Google kedvencévé tennie, DE egy alapos weboldal elemzést követően egyértelműen meg tudjuk Önnek mondani, hogy min és hogyan kell változtatnia ahhoz, hogy egy XXI. századi – a felhasználók és a keresőrobotok számára egyaránt hasznos – weboldala legyen. Keresse ügynökségünket, ha megunta, hogy honlapja a legfontosabb kulcsszavakra keresve is csak sokadik a találati listában! Mi elemzünk, tervezünk és megvalósítjuk mindazt, amire az Ön weboldalának szüksége van. Naprakészen követjük a trendeket, képben vagyunk a legfrissebb változásokkal is, ami egy olyan gyorsan változó világban, mint amilyet az internet ma ad számunkra, szinte felbecsülhetetlen értéket jelent.

Kérjen SEO szolgáltatásunkról bővebb információt egy egyszerű e-maillel vagy a visszahívás kérésével!

Kapcsolatfelvétel


seo marketing empire győr