Rólunk

Cégfilozófiánk

A marketinget már nem lehet napi 1 óra munkával „letudni”, bármilyen profilú cégről is van szó. Egyre nagyobbak a kihívások, ha a vásárlók eléréséről van szó!

Célkitűzésünk ügyfeleink válláról levenni a marketing terhét, hogy nekik egyszerűbben menjen jobban.

Külön figyelmet fordítunk a Facebook és az online közösségi média használatára. Ez a legnagyobb, és egyben legkönnyebben elérhető hirdetési piac minden vállalkozás számára. Munkatársaink minden újítással lépést tartanak, sikeres hirdetési kampányaink pedig igazolják a jó irányt!

Honnan indultunk és hol tartunk most?

A Marketing Empire-t a marketing különböző területein szerzett tapasztalatunk hívta életre, és egy közös baráti borozás során öltött testet az elképzelés. Már az arculatválasztásban is elköteleztük magunkat a minőség mellett, hiszen a burgundi, melyet cégünk színének választottunk, a legmagasabb színvonalat képviseli az ínyenc borok között is. Névválasztásunkkal is azt fejezzük ki, hogy mi nem csak a marketing egyes területein, szigetszerűen támogatjuk ügyfeleinket, hanem egységben, teljes körűen segítünk nekik: közösen meghatározzuk a célt, feltérképezzük a piaci környezetet, optimális marketing mixet állítunk össze, melyet marketinges és grafikus munkatársainkkal együtt eredményesen valósítunk meg. Elképzeléseink helyességét a piac visszaigazolta, 2015-ös indulásunk óta tevékenységünk regionális szintűvé nőtt, új munkatársakkal bővült ügynökségünk és nemrég egy új, nagyobb irodába költöztünk.

Ügyfélkezelés

Folyamatosan tanulunk és továbbképezzük magunkat, hogy ügyfeleink számára a legújabb marketingtrendeket és újdonságokat biztosíthassuk. Szeretjük megismerni megbízóink cégét, elmélyülni munkájukban, hiszen marketinges feladatainkat akkor tudjuk legjobb tudásunk szerint ellátni, ha megértjük a partnercégek működését, és látjuk, a marketing hol segítheti az előrelépésüket.

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, adja meg elérhetőségét az oldal alján található űrlapon és kollégánk keresni fogja! [email protected] +36 70 637 7758

facebook, facebook hirdetés, facebook kezelés, marketing, marketing empire, marketing eszköz, marketing ügynökség