Referenciáink

Bogár Bulcsú
Plus Cosmetics
Pure Information Kft.

Partnereink kiválasztásánál a legfőbb szempont a profizmus. Cégünk indulásakor értelemszerűen az ország két legnagyobb budapesti marketing- és pr cégét kerestük meg, de végül nem váltották be a várakozásokat. Hosszas keresgélés és szakmai konzultációk után végül a győri Marketing Empire csapatának szavaztunk bizalmat. Egy új keletű termék teljes piaci bevezetésével bíztuk meg őket. Ez önmagában is nagy feladat, megismertetni és elfogadtatni valami újat a (magyar) emberekkel. Az együttműködés 3. hónapjára megtérült a reklámtevékenységbe fektetett forint, szemben a ki nem mondott 6 hónapos elvárással. Örülünk a hatékony együttműködésünknek.

Miklósyné Bertalanfy Mária
WHO koordinátor

A Marketing Empire Kft. a WHO Egészséges Városok program keretében, az Egészség-Piac lakossági egészségmegőrző programsorozat marketingjének elvégzésére adott ajánlatot. A vállalásuknak magas színvonalon, maradéktalanul eleget tettek. A facebook kommunikációt egyedi, a programsorozat arculatához illeszkedő grafikákkal, hírek, fotók, tudósítások rendszeres feltöltésével, célzott facebook hirdetések elkészítésével segítették. Folyamatosan gondoskodtak a helyi médiában történő megjelenésről, PR cikk megírásával, aktuális információkkal, figyelemfelkeltő összefoglalókkal tudtunk megjelenni két hónapon keresztül mind a Győr+ plusz médiában, mind a Kisalföldben. Kreatív ötleteik, értékes tevékenységük hozzájárult ahhoz, hogy meg tudtuk növelni a programsorozat iránt érdeklődők számát, különösen a korábban nehezebben elérhető, aktív korúak körében. Korrekt, igényes, precíz, minőségi munkája alapján bátran merem ajánlani mások számára is a Marketing Empire Kft-t.

Syncreon Hungary Kft.

Először 2016-ban léptünk kapcsolatba a Marketing Empire Kft.-vel, vállalati rendezvénnyel kapcsolatban, ár-érték alapján ők voltak a legmegfelelőbbek számunkra. Meg voltunk elégedve a színes programokkal, személyzettel, a rendezvény teljes lebonyolításával. Rugalmasan álltak a változásokhoz. A rendezvény jól sikerült a visszajelzések alapján, pozitív tapasztalataink vannak a cégről.

Székely Márta
a Méhecske Közhasznú Alapítvány elnöke

A Marketing Empire közel egy éve keresett meg bennünket, hogy segítségként kommunikációs támogatást nyújtson alapítványunk részére. Örömmel fogadtuk a felajánlást, hiszen tudjuk, hogy milyen fontos a helyes kommunikáció egy alapítvány életében. A marketingesek sok terhet levesznek a vállunkról, így nekünk több időnk marad a segítő munkára. Az Empire csapata kedves, rugalmas és segítőkész, jó szívvel ajánlom őket Önnek is.

Kovács Kristóf
operatív vezető – LED leet

Mióta a Marketing Empire-rel dolgozunk felgyorsultak a marketing folyamataink. Vezetőként számomra fontos, hogy egy heti 1 órás megbeszélés elég ahhoz, hogy produktívak legyenek. A találkozókra mindig felkészülten jönnek, így még hatékonyabb a közös munka. A megvalósításról is hasonló jókat tudok mondani: gyors, pontos, ötletes!

Szabó Gyuláné
a FIRST Stúdió Vezetője

A Performance Gym Kft. 2015-ben nyitotta meg a FIRST Mozgás Stúdiót. Mint minden kezdő vállalkozásnak, Nekünk is akadtak gondjaink a marketinggel….


• Hogyan határozzuk meg az általunk elérendő célcsoportokat ?
• Hogyan érjük el,
hogyan „szólítsuk” meg Őket ?
• Milyen marketing eszközöket alkalmazzunk, hogy hatékony
és célratörő legyen ?
• Hogyan tudjuk a reklámok anyagi költségeit is az ésszerű kereteken belül tartani ?

Pár hónapig próbálkoztunk önállóan, majd kifogytunk az ötletekből. Ekkor vettük fel a kapcsolatot a Marketing Empire munkatársaival. Kérdéseinkre szakszerűen adták meg a válaszokat,terveinket precízen és gyorsan megvalósították. Fiatalos stílusukkal, dinamizmusukkal új,önálló ötleteikkel felpezsdítették stúdiónk arculatát, mindvégig szem előtt tartva az anyagi lehetőségeket, törekedve a gazdaságos, de hatékony megoldásokra. Köszönjük!

Hamed András
tulajdonos, ügyvezető
AH Wheels

Gyorsan és hatékonyan dolgozó ambiciózus csapat soha ki nem merülő kreativitással! Mióta kiszerveztem a marketing feladatokat a Marketing Empire-nek, új lendületet kapott a vállalkozásom. Köszönöm Empire!

Szabó Éva
tulajdonos
Virág Design

Köszönettel tartozunk a Marketing Empire csapatának, mert mióta rájuk bízzuk akcióink szervezését, azóta érezhetően nőtt a forgalmunk, mindez úgy, hogy nekünk szinte alig kell foglalkoznunk a kommunikációval. Kétség kívül értenek ahhoz, amit csinálnak!