Közösségi média

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest

A közösségi médiában jelen lenni szinte kötelező még akkor is, ha célcsoportja valószínűleg nem lóg egész nap a Facebookon vagy ha a terméke nem értékesíthető közvetlenül a közösségi média platformjain keresztül. Megértjük azonban, hogy Önnek se kedve, se ideje naponta posztolgatni, éppen ezért ajánljuk Önnek a Marketing Empire közösségi média kezelés szolgáltatását, melynek keretében:
  • Átgondolt tartalommarketing stratégiát készítünk, tehát nem csak vaktában posztolgatunk, hanem a kitűzött célokat támogatják posztjaink.
  • Egyedi, arculathű, jogtiszta (!) képeket adunk minden egyes poszthoz, amikről követői egy idő után már egy pillantásra tudni fogják, hogy az Ön cégéhez tartozik.
  • Kizárólag a szabályoknak megfelelő posztokat készítünk! Figyelünk a méretre, felbontásra, szöveg/kép arányára, hogy igazán profi legyen a közösségi médiában való megjelenése.
  • Ütős, figyelemfelkeltő szövegezést készítünk a bejegyzések mellé, amelyet követői szívesen kedvelnek, megosztanak vagy kommentelnek hozzá.
  • Időszakos nyereményjátékokat találunk ki, melyeket teljes körűen le is bonyolítunk, ezzel aktivizálva a követőtábort.
Szervezze ki vállalkozása közösségi médiakezelését, hogy ott egész egyszerűen minden jól menjen. Ha közösségi ppc (pay per click) hirdetésekben is gondolkodik, akkor tekintse meg Facebook hirdetés aloldalunkat is!

Kapcsolatfelvétel