Közösségi média

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest

A közösségi médiában jelen lenni szinte kötelező még akkor is, ha célcsoportja valószínűleg nem lóg egész nap a Facebookon vagy ha a terméke nem értékesíthető közvetlenül a közösségi média platformjain keresztül. Megértjük azonban, hogy Önnek se kedve, se ideje naponta posztolgatni, éppen ezért ajánljuk Önnek a Marketing Empire közösségi média kezelés szolgáltatását, melynek keretében:
  • Átgondolt tartalommarketing stratégiát készítünk, tehát nem csak vaktában posztolgatunk, hanem a kitűzött célokat támogatják posztjaink.
  • Egyedi, arculathű, jogtiszta (!) képeket adunk minden egyes poszthoz, amikről követői egy idő után már egy pillantásra tudni fogják, hogy az Ön cégéhez tartozik.
  • Kizárólag a szabályoknak megfelelő posztokat készítünk! Figyelünk a méretre, felbontásra, szöveg/kép arányára, hogy igazán profi legyen a közösségi médiában való megjelenése.
  • Ütős, figyelemfelkeltő szövegezést készítünk a bejegyzések mellé, amelyet követői szívesen kedvelnek, megosztanak vagy kommentelnek hozzá.
  • Időszakos nyereményjátékokat találunk ki, melyeket teljes körűen le is bonyolítunk, ezzel aktivizálva a követőtábort.
Szervezze ki vállalkozása közösségi médiakezelését, hogy ott egész egyszerűen minden jól menjen. Ha közösségi ppc (pay per click) hirdetésekben is gondolkodik, akkor tekintse meg Facebook hirdetés aloldalunkat is!

Kapcsolatfelvétel
 
 

Közösségi média marketing empire győr