Kiállítási jelenlét

Úgy gondolja, hogy ideje termékével/szolgáltatásával hazai és nemzetközi kiállításokon is bemutatkoznia vagy évek óta jár már kiállításokra?

Mindkét esetben hasznos lehet, ha profi, kiállítási marketingben jártas szakembereket is bevon a projektbe! Tudjuk, hogy egy kiállításon való megjelenéshez jócskán a zsebébe kell nyúlnia minden vállalkozásnak, hiszen a standok négyzetméterét szinte aranyáron mérik, gondoskodni kell a többfrontú megjelenésről, személyzetet kell biztosítania és nem utolsó sorban jó, ha extra ötletekkel, ajándékokkal is vonzóvá teszi standját a látogatók számára.

Miben tud segítségére lenni egy marketinges csapat?
  • Igény esetén a szervezőkkel való teljes ügyintézés terhét leveheti a válláról.
  • Segít kiválasztani a legjobb ár-érték arányú standformát és elhelyezkedést.
  • Kialakítja standja designját akár a „nulláról” vagy a már meglévő marketingeszközök integrálásával.
  • Intézi Ön helyett a kiállítási eszközök (molinó, roll-up, frízfelirat, szórólap, reklámajándék stb.) teljes menetét kezdve a grafikától, a kivitelezésen át, egészen a szakszerű kihelyezésig.
  • Bevált marketingeszközökkel javítja a látogatók megállítását és a kiállításra tervezett konverzió nagyarányú elérését pl. feliratkoztatás, regisztráció, vásárlás stb.
  • Igény esetén biztosítjuk a kiegészítő technikát pl.: TV, lufifújó, laptop és a dekoratív hostesseket is (külföldi kiállítás esetén természetesen releváns nyelvismerettel bírókat).
Ha kiállítási megjelenést tervez, vegye fel velünk a kapcsoltot és egész biztosan fogunk tudni segíteni!


  Kapcsolatfelvétel

Kiállítási jelenlét Marketing Empire Győr