Marketing támogatás ÚJ vállalkozásoknak

Minden friss vállalkozás életében kulcsfontosságú a kezdeti marketingtevékenység, hiszen egy most induló cégre nagy valószínűséggel az alábbi két állításból az egyik igaz:

  1, Egy olyan piacon szeretne teret nyerni, ahol már más hasonló vagy teljesen azonos terméket/szolgáltatást nyújtó vállalkozások is versenyeznek. Ez esetben ki kell tűnni a tömegből és elérni, hogy a célcsoport tagjai Önt válasszák.

  2, Egy teljesen új, egyedi terméket vagy szolgáltatást kínál elsőként a piacon. Ez esetben meg kell találnia azt a szegmentált célcsoportot, akiknek értékesíteni kíván. Egy új termék/szolgáltatás bevezetésénél mindig jelentős kihívást jelent a célközönség edukálása és ezáltal a motivációjának felkeltése, hogy belülről fakadó igénye keletkezzen az Ön által kínált termék/szolgáltatás iránt.


Bármelyik csoportba is tartozik vállalkozása, marketingre kétség kívül szüksége lesz, és higgye el sok szempontból jobban jár, ha ehhez már a kezdetektől fogva szakértő segítséget vesz igénybe.

Mutassa meg vállalkozását, hangsúlyozza versenyelőnyeit és legyen ott a potenciális célközönsége előtt!

Keresse fel csapatunkat, mondja el, hogy mivel foglalkozik, hol tart most a marketingje és cégre szabott, pénztárcabarát javaslatokkal fogjuk segíteni céljai megvalósulását! Amire szüksége lehet induló vállalkozásának:
 • Egyedi arculat, logó
 • Felhasználóbarát és informatív weboldal
 • Keresőoptimalizálás, SEO
 • Közösségi média jelenlét és hirdetések (Facebook, Instagram, Google+, stb.)
 • Online és offline cégismertető kiadványok
 • Adwords hirdetés
 • Szabályos címlistaépítés

Ezekben és minden más marketingtevékenységben eredményesen és költséghatékonyan tudunk segíteni.
Mielőtt bármit is javasolnánk, meghallgatjuk! Csak olyasmit tanácsolunk, amire valóban szüksége van.
Tervezünk, megvalósítunk és elemzünk, hogy Ön építhesse birodalmát, a marketing pedig támogassa Önt ebben!

Kapcsolatfelvétel


Induló vállalkozásoknak - Marketing Empire - Győr