Honlap

„A web a figyelem iparága, ahol a fő fizetőeszköz a felhasználó ideje.” (Jakob Nielsen)

Egy vállalkozással szemben mára már alapkövetelmény, hogy rendelkezzen weboldallal, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak szolgáltatásaikról és elérhetőségeikről. Egy jó honlap azonban ennél sokkal többre képes: információt szolgáltat, előtérbe helyezi terméke/szolgáltatása előnyeit, bizalmat épít ki a vállalkozással szemben, tehát összességében nagy szerepet játszik abban, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják és az Ön vállalkozását válasszák.

Győri ügynökségünk kedvező ár-érték arányban készíti el cége egyedi honlapját, mely éveken keresztül vállalkozása impozáns kirakata lesz.

Miért érdemes közvetlenül a webfejlesztő helyett inkább marketingügynökségre bíznia a honlapkészítést?

  • Ügynökségünk teljes csapata kiveszi a részét a munkából: webfejlesztőnk fejleszt, grafikusunk elkészíti a design elemeket, contentesünk pedig honlapszöveget ír. Mindezt kijelölt projektvezetőnk egy kézben tartja, koordinálja és tartja Önnel a kapcsolatot.
  • Egy honlappal kapcsolatban számos olyan kérdése lesz a fejlesztőnek, amit Ön nem biztos, hogy mindig megért. Mi leegyszerűsítjük a kommunikációt, intézünk minden egyeztetést, így Önnek jelentősen kevesebb ideje megy el a honlapkészítéssel.
  • Olyan kiegészítő szolgáltatásokat is honlapja mellé tudunk tenni, amit nem várhat el egy honlap fejlesztőtől pl.: teljes szövegírás, egyedi képek, grafikák, keresőoptimalizálás (SEO), linképítés stb.
  • Nagyon lényeges, hogy mi marketinges szemlélettel készítjük el a honlapját. Feltérképezzük, hogy kinek szánja a weblapot és ehhez optimalizáluk minden munkafolyamatot. Gondoskodunk róla, hogy átlátható, logikus és értékesítést támogató weboldala legyen, amellyel Ön is elégedett és a felhasználók is könnyedén eligazodnak rajta. Fontos, hogy a honlap tartalmazzon minden „marketinges elemet” pl.: akciógombok, linkek stb, amire egy webfejlesztő önmagától egészen biztosan nem fog teljes körűen gondolni.
  • Honlapja mellé hosszútávú supportot biztosítunk, ami nemcsak a weblap működésére, de tartalmára, designjára is vonatkozik.

Ön dönti el, hogy milyen honlapot szeretne:

  • statikus, tájékoztató jellegűt
  • értékesítésösztönzőt
  • vagy webshopot

Kész honlaprendszerek (pl. WordPress) és egyedi fejlesztésű honlapok elkészítését is vállaljuk teljes körű ügyintézéssel, rövid határidővel, költséghatékonyan.

Mondja el nekünk, hogy milyen weboldalt szeretne, és mi megvalósítjuk Önnek!

Kapcsolatfelvétel

 

Honlap Marketing Empire Győr