Facebook hirdetés

Miért a Facebook hirdetés tervezése és lebonyolítása ügynökségünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása?

Mert a ppc (pay per click) hirdetések ismérve az előre kalkulálható költségek, a magas hatékonyság, azonnali konverziók és az átlátható, mérhető eredmények.

Ahhoz azonban, hogy a fentiek teljesülhessenek szakszerű kezelésre és gyakorlati tapasztalatra van szükség.

Ne bajlódjanak házon belül a Facebook hirdetésekkel, szervezze inkább ki egy ebben jártas ügynökségnek, aki egyedi kreatív tartalmat (képek és szövegek) készít hirdetéseihez és napi szinten figyeli, szükség esetén optimalizálja is azokat.

Melyik hirdetési lehetőségek a legnépszerűbbek?

  • Bejegyzéskiemelés, amelyekkel Facebook bejegyzéseit juttathatja el oldalkedvelőihez, azok ismerőseihez vagy egy egyénileg beállított célcsoportnak.
  • Mentett célcsoportokra futtatott hirdetések, amelyekkel kifejezetten azoknak hirdethet, akik nagy valószínűséggel élni fognak az ajánlataival.
  • Remarketing hirdetések, amelyekkel azokat szólíthatja meg, akik jártak már a weboldalán és látták bizonyos tartalmait.
  • Egyéni célközönségre indított hirdetések pl. ügyféllistája vagy szabályosan gyűjtött e-mail adatbázisa tagjaira.
  • Hasonmás célközönségekre indított hirdetések, olyan célközönségre, akik a Facebook algoritmusa szerint a vásárlást befolyásoló tényezőkben hasonlítanak valamely egyéni célközönségére pl.: korábbi vásárlóihoz hasonlóakra hirdethetünk ezzel a megoldással.

A fentiekben csupán csak a legnépszerűbb hirdetésimegoldásokat említjük meg. Amennyiben Ön ránk bízza Facebook hirdetéseit mindig a céljához leginkább alkalmas hirdetési lehetőségek kombinációit fogjuk alkalmazni, hogy pénzét a lehető leghatékonyabban költhesse el a Facebook-on is.

Kapcsolatfelvétel

A Facebook hirdetések hatékonysága azonban csak egy részben múlik a hirdetésbeállításokon és a kreatív tartalmakon. Döntő fontosságú, hogy a hirdetésére kattintók milyen tartalommal találkoznak a kattintásuk után, ezért a hirdetések szerves részét képezik a megfelelő landoló oldalak is. Ezekről bővebben a linkre kattintva tájékozódhat.