[Hír] Szorgos Méhecskéket támogatunk

Hivatalosan is a Marketing Empire lett a győri Méhecske Alapítvány kommunikációs partnere.

Teljes körű kommunikációs támogatásról szóló együttműködési szerződést írt alá január 18-án, hétfőn a Marketing Empire és a Méhecske Közhasznú Alapítvány. A győri marketingügynökség elsősorban az alapítvány külső kommunikációjában vállal fontos szerepet, ezzel járulva hozzá rendezvényeik és egyéb segítő kezdeményezéseik eredményességéhez.

A főleg Győr-Moson-Sopron megyei vállalkozások kommunikációjával foglalkozó Marketing Empire kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért már a kezdetektől feltett szándékuk volt egy helyi civil szervezet támogatása, ennek első lépését tették meg most, a szerződés aláírásával.

A 2007 óta működő, 2015-ben pedig Kisalföldi Presztízs Díjjal jutalmazott Méhecske Alapítvány a testileg és értelmileg sérült örökgyerekek és családjuk számára nyújt segítő kezet. Ezeknek a családoknak hatalmas kihívást jelent a sérült családtag gondozása, oktatása, állandó felügyelete, valamint a közösségbe való integrálódásuk elősegítése, melyben a Méhecske Alapítványtól valódi segítséget kapnak. A nagyrészt támogatók által fenntartott alapítvány tagjai és önkéntesei évek óta oroszlánrészt vállalnak a tanulási nehézségekkel küzdők iskolai felzárkóztatásában, a fogyatékkal élők sportjában, továbbá hátrányos helyzetű gyermekek támogatásában, táboroztatásában.

Méhecske-Alapítvány-logó-Marketing-Empire-Győr-204x300

„Győrben élünk, itt tanultunk, itt dolgozunk. Minden munkatársunk lokálpatrióta szemlélettel szereti ezt a várost, így kézenfekvő volt számunkra, hogy egy helyi civil szervezetet segítsünk. Szívből örülünk neki, hogy egymásra találtunk a Méhecske Alapítvánnyal, és bízunk benne, hogy támogatásunkkal mi is hozzájárulhatunk a szervezet áldásos munkájához.”- mondta Szabó Péter, a Marketing Empire ügyvezetője.

Az együttműködés már kezdetét is vette a február 18-án, a győri Árkád bevásárlóközpontban tartandó hagyományos evezős ergométer verseny kapcsán, ahol a közösségi integráció jegyében fogyatékkal élő fiatalok, győri diákok és vállalkozások egyaránt megmérettetik magukat.

Az eseményről bővebb információt a Méhecske Közhasznú Alapítvány honlapján olvashat.

Marketing-Empire-Győr-Méhecske-alapítvány