[Hír] Miért váltunk a Kamara önkéntes tagjává?

Az emberekbe genetikailag kódolva van a valahová tartozás vágya, mely egyaránt igaz a magán- és az üzleti életre is, viszont nem mindegy, hogy kit, kiket választunk partnerünkül, milyen közösségekhez csatlakozunk. Már a Marketing Empire megalapítása előtt is voltak lazább szálaink a megyei Iparkamarával, melyet az utóbbi időben tudatosan fűztünk sokkal szorosabbra. Egyrészt presztízs értékűnek tartjuk az ide tartozást, másrészt szeretnénk folyamatosan növekedni, és úgy gondoljuk, hogy a Kamara kiváló lehetőséget teremt az üzleti kapcsolatépítésre is.

Azt látjuk, hogy sok megyei kis- és középvállalkozás van, akik szakmailag nagyon jók, de a marketinghez nem értenek, ami korlátozza a növekedésüket. A legtöbb helyen még mindig a cégvezető foglalkozik a marketing kommunikációval, de ez egy nagyon rossz és hatékonytalan gyakorlat. Mi ezen segítünk változtatni: egyszerre vesszük le a terhet a vezető válláról és hozzuk ki vállalkozásából a legtöbbet.

Marketing-Empire-Győr-a-Kisalföld-Gazdaságban-800x800-300x300
Marketing-Empire-Győr-a-Kisalföld-Gazdaságban

A közösség ’fiataljaiként’ örömmel látjuk az Iparkamara felismerését, miszerint a következő generációval már lehetetlen a „régi nyelven” szót érteni. Rohamosan fejlődik a világ és benne szédületes gyorsasággal a kommunikáció is változik. Amivel tegnap még tömegeket lehetett megmozgatni, az mára elavult. Amire tegnap még haraptak a vevők, az ma már túlismételt klisé. Azok a marketingeszközök, amikkel most a leghatékonyabban lehet elérni a célcsoportot, néhány éve még nem is léteztek. Jó érzés egy olyan Kamarához tartozni, ahol a kölcsönös nyitottság jegyében a különböző generációk jól tudnak együttműködni.

E köré a gondolatmenet köré épült az Évnyitó rendezvény frappáns kis műsora is, ahol jót mosolyogtunk, jókat beszélgettünk. Kolleganőnk örömmel csatlakozott a Női klubhoz, akikkel több közös programon is részt vett már, többek között a „Konditermek éjszakáján”, ahol nemcsak élményeket, hanem egy jó adag izomlázat is szerzett.