[Hír] Kreatív főzés a rendezvényszervezés jegyében

Témavezetőként képviseltettük magunkat a győri Iparkamara kizárólag nőknek szóló rendezvényén

A húsvéti pihenés előtti napok feszített munkatempóját egy remek programmal szakíthattuk meg, amikor a Nagy Eszter creative chef vezetésével tartott főződélutánra invitált meg bennünket a megyei Iparkamara. A Női Klub keretei között tartott főzésen csapatunk két tagja desszertet készített a résztvevőkkel, miközben rendezvényszervezés témában osztották meg egymással tapasztalataikat az önkéntes szakácsok.

Marketing-Empire-Győr-Nagy-Eszter
desszert-ok-2-Marketing-Empire-Győr-Desszert

A kötetlen, jó hangulatban zajló délután kezdetén a több mint 30 résztvevő hölgyet három csapatra osztották, így készítettek rendezvények cateringjén is helytálló, gyors és finom ételeket, miközben csapaton belül elkezdődhetett a hasznos tapasztalatcsere, a rendezvényszervezés témáját körbejárva. A három csapat többféle előételt, főételt és desszertet készített, melyet az est végén közösen el is fogyasztottak. A Konyhafőnökből jól ismert Nagy Eszter chef instruálta a csapatokat, közben pedig a hétköznapokon is könnyen kivitelezhető, ötletes ételkészítési tippeket adott a vállalkozó hölgyeknek.

„Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy – két másik neves helyi rendezvényszervező vállalkozás mellett – minket is témavezetőnek kért fel az Iparkamara. Jól érzetük magunkat, új ételeket próbáltunk ki és a csapatunk által készített édességek is nagy sikert arattak.”