[Blog] A legjobb Valentin napi hirdetések

Szerelmes idézetek és tuti ajándékötletek helyett mi inkább kreatív reklámokkal örvendeztetünk meg Benneteket Valentin nap alkalmából. A Valentin napi minták közül tuti befutó a szív, amivel a nagyreményű marketingesek szerint mindent el lehet adni február közepén. Ebből szemezgettünk párat:

avon

Az Avon ezzel a szívre hajazó szépen kifestett női szájjal kíván boldog Valenin napot mindenkinek.

Sheba-marketing-győr

A Sheba macskaeledel gyártó cég minden cica kedvenc játékából, a fonalgombolyagból mintázott szívet, melynek közepén ki más is lehetne, mint a kedves gazdi (aki nem mellesleg a gyártó célcsoportja) 🙂

nissan-győr-marketing

A Nissan ötletes promójában rávilágít a Valentin nap lényegére.

Absolute Valentin

absolute-valentin-marketing-győr
wilkinson-valentin

Wilkinsonnal sima lesz a Valentin nap 🙂

A szerelem ünnepét meglovagló marketingesek kreativitása azonban nem fullad ki a szívecskékben és ők is nagyon jól tudják, hogy ez az ünnep csak párban szép igazán, ezért jó néhány reklámot erre a gondolatmenetre fűztek fel.

DomFrancisco-valentin-marketing-győr

Villa és kanál az abrosz alatt vagy egy boldog pár a pihe-puha ágyikóban? A Dom Francisco étterem ránk bízza, hogy mire asszociálunk.

Levis-love-győr

Valentin napkor a csók is édesebb, főleg ha talpig Levis farmerban vagy!

Itt a Valentin nap és egy sárkány által őrzött torony rabja vagy? Aggodalomra semmi ok, ha van nálad 40 méternyi Ariel mosóporral hófehérre mosott lepedő. Egyébként az itt összegyűjtött reklámok közül nekem ez az egyik kedvencem! Nagyon ötletesnek kellett lenni ahhoz, hogy a mosópor és a szerelem ünnepe között kapcsolódási pontot találjanak.

ariel-marketing-győr
mcdonalds-marketing-győr

Ha kreatív reklámokról van szó, akkor a McDonald’s nem maradhat ki a sorból. Mostani receptjük:

 • Végy egy átlagos termékedet!

 • Kínáld lánykérésre hajazó csomagolásban!
 • És már kész is a szuper Valentin napi reklámfotó!
 • Ne legyünk álszentek! A Valentin nap egyik kellemes velejárója az esti összebújás a párunkkal, ami szintén megihlette a marketingszakmát. Lássuk a legötletesebbeket!

  splash-valentin-győr

  Nem találtam meg, hogy pontosan mit akarnak reklámozni ezzel a képpel (ha Te tudod, kommentbe jöhet), de azt hiszem a lényeget mindenki érti.

  A La Benedicta étterem kendőzetlenül jósolja meg a vacsi utáni programot.

  la-benedicta-valentines
  durex-valentin

  A Durex a Valentin napi kreatív reklámok koronázatlan királya, rengeteg ötletes reklámfotójuk van, melyek általában mind nagyon letisztultak ugyanakkor félreérthetetlenül egyenesek. A sok közül nekem ez az egyik kedvencem. Kis hasonlóság, nagy különbség!

  Február 14-én mindenki kicsit szerelmesebb, szinte izzik a levegő a párok között, olyannyira, hogy talán az már kicsik szemének nem is való. Ezt üzeni a wellingtoni állatkert Valentin napi kampányfotója is.

  wellington-zoo-valentin-győr-marketing
  ikea-valentin-győr

  És végül, de nem utolsó sorban jöjjön az IKEA egy nagyon gyakorlatias újsághirdetése, melyben ajándék kiságyat adnak azoknak a babáknak, akik a szerelem ünnepén fogantak!