[Blog] 5+1 tipp: Hogyan lesz szelfidből marketingeszköz?

Június 21-ről a legtöbb embernek az év legrövidebb éjszakája, Szentivánéj jut eszébe. Kevesen tudják, hogy ez a nap mára már a szelfi világnapja is! Összegyűjtöttünk pár vállalkozáshoz köthető szelfi-témát, ami nem hiányozhat a céges közösségi média felületeidről! Íme:

1. Fontos találkozó Egy kiemelt, tekintélyes ügyféllel van találkozód? Találkoztál egy híres emberrel? Elő a telefont, és már mehet is a szelfi!

A Marketing Empire csapatának egyik fele Zacher Gáborral

2. Életképek munka közben Nagyobb volumenű munkafolyamatban vagytok vagy csak összeült az egész csapat egy közös ebédszünetre? Az emberek szeretnek bepillantani a színfalak mögé, így imádni fogják az ilyen képeidet.

Családi nap szervezés, ahogy mi csináljuk

3. Megérkezett csomag
Egy projekthez rendeltetek fontos dolgokat? Elkészült egy alaposan megtervezett termék? Nagy mosolyt fel és már mehet is a Facebookra!

Már nagyon vártuk ezt a nagy csomagot, meg is örökítettük!


4. Szakmai előadás/ továbbképzés
A jó pap is holtig tanul, biztosan Te is fontosnak tartod a folyamatos fejlődést. Amennyiben egy szakmai konferencián, workshopon vagy előadáson veszel részt érdemes egy szelfit lőni és megosztani azt a követőiddel. Bizalomkeltő lehet számukra, ha látják, mennyire komolyan veszed ezt a területet is a munkádból.

Reni, a kreatív marketingesünk Gál Kristófnál vendégeskedett egy személyes konzultáció keretében

  5. Üzleti út
Üzleti okokból el kell utaznod? Ne felejts el szelfit készíteni, dokumentálni az út fontosabb mozzanatait. Tökéletes lájkgyűjtési lehetőség!

Egy időre hátrahagytuk a győri marketing irodánk és a budapesti Mach-Tech kiállításon támogattuk ügyfelünket

+1 tipp Követőidet is ráveheted, hogy készítsenek szelfit például a boltodban, vagy a termékeddel, akár egy nyereményjáték keretében is. Többek között a forgalmadat is fellendítheted így, de akár új követőket is szerezhetsz magadnak. Az így készült szelfik az ismerősökhöz is eljuthatnak, egyre nagyobb közönséget generálva az oldaladnak!

Tanácstalan vagy, hogy az év többi napján mit posztolj a Facebook oldaladra? Változatosabb posztokat szeretnél? A megoldást ITT találod!